Det blir trangt på Quality.

jehovas invitasjon_tommetankerjehovas ternerJeg fikk en invitasjon for tre dager siden. Og så fikk jeg en ny en i går. Personlig overlevert. Det er alltid hyggelig å bli invitert til fest for en som sjelden blir det. Bursdager, klassefester og reunions og andre sammenstimlinger har aldri vært min greie. Mens de andre guttene i klassen tittet på jentene og var klar for tafsing og fest, var jeg og en kamerat ivrig opptatt med å leke Tarzan i skogen. Og siden har jeg blitt der,- i skogen. Men invitasjoner er hyggelige, – så kan en heller si nei om det ikke passer. Og nå har altså to vilt fremmede invitert meg til Quality Hotel den 14. april. Der skal de feire noe de tror på og vil inkludere meg. Jeg har ikke lest invitasjonen så nøye men ut fra bildene ser det ut som det kommer mange veldig lykkelige mennesker fra de indre dalfører hvor høyfjellsternene hekker, og at det er en amerikansk countrysanger som skal underholde. Det er veldig hyggelig å få slik omtanke. De så sikkert at jeg trenger venner. Men jeg tror ikke jeg skal gå. Jeg liker jo ikke sammenstimliger og de sier at “millioner skal komme”. Det kommer helt sikkert til å bli parkeringsproblemer også. Men det føltes godt å bli invitert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s