Tirsdag med bryggehygge

 

Begge var ekstra fine denne dagen. Både Maya og fiskebrygga. Det var retten og sletten en usedvanlig fin dag på bryggekanten i Kristiansand. Det hadde seg slik at gode venner og vi skulle ha en matbit en dag.  Tirsdagen ble valgt og da solen varmet og vinden hadde blåst vekk tenkte vi akkurat synkront med resten av byen; “I dag drar vi på Fiskebrygga!” Og det var slik det ble. Alle kom. Like etter jobb tuslet jeg ned for å fine et bord på solsiden av kanalen. Det var allerede venteliste men jeg var i alle fall ikke den siste. Bordet ble besatt og venner og Maya kom. Og det kom noen flere. Tusenvis til slutt. En liten scene med et band dro i gang gamle powerballader, og siden vi er på Sørlandet så kunne alle etter hvert gå tørrskodd fra kai til kai. Noen var bedekket, mens andre satt på kaikanten. Vi satt i stolen i en sol som aldri gav opp denne kvelden. Hodene kokte og Vin og mat ble nytt hos Bølgen og Moi. Midt inne tupperwarebåtansamlingen fant vi også en venn i ei tresjekte. Det var mange lykkelige mennesker samlet på Fiskebrygga i Kristiansand denne kvelden. Og Maya og meg og Ole og Mikyung var blant dem.

olearild_tommetankermiki_tommetankersjekte_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s