Slakteriscenario

motorslakt_tommetankerJeg har hørt om bilslakt, motorslakt og andre lyssky affærer. Men som lovpålagt  sørlending har jeg ikke menget meg med samfunnets motoriserte utskudd. Jeg har ikke vært klar over hva som rører seg i skyggene etter at barne-tv har begynt. Kristenmoralske etikkmetta venner gjør at mine ferdselsvaner holder meg unna den mørke sti. jeg følger lyset, og ikke veien til kriminalitet og fortapelse. Men her en dag dumpet jeg borti et grufullt syn. Det må være et av disse bilslakteriene jeg har lest og hørt om. Huff.motorslakt2_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s