Flisespikkeri!

flise_fot_tommetankerDe har begynt å nikke til meg på Megaflis. De har begynt å like meg på Modena. De har begynt å hilse på meg på Right Price Tiles. Og på NorFloor sier de hei. Vi bygger hus, min kone og meg. Og et hvert hus med respekt for seg selv har et bad og en gang. Det har også vårt. Og i vårt bad og i vår gang skal det være fliser. Og da går man jo på flisbutikkene og ser på fliser sammen. “Var ikke den fin?” sier jeg håpefullt til min kone og tror hun er enig. Nja……… “Men se der borte da! Den var fin! Den tar vi!” prøver jeg meg inkjevettas igjen.  “Njaaaaa. . . . Ikke helt rette fargetonenyansestruktur “,- svarer min kone. Og sånn går no dagan. Jeg tror damer innehar en innebygd uforståelig prisintuisjon. “Å så fin!” sier min kone endelig og kjenner på en flis som er umulig å legge, har 3 års leveringstid og er laget av tibetanske munker på gjennomreise i søndre Mongolia mens de lytter til Sissel Kyrkjebø og lever på en diett av Kåfjordsuppe og hamster og koster 159999999999 pr. kvadratmeter. Denne likte hun, men kjøper vi den har vi ikke råd til kjøkken, oppvarming, vinduer, maling, tak og mat. “Njaaaa” sier jeg . . . . . .. Vel, etter å ha tilbragt 3 ukers sommerferie på ulike fliseutsalg fant vi endelig noe fint. Det skal bli flott og jeg er snart glemt hos MegaFlis. Må bare få lagt dem før neste Bonytt kommer for salg.

2 comments

  1. Ingvild · July 28, 2013

    Haha! Så gøy å lese ;D

    • tommeivind · July 28, 2013

      Husk dette ja når dere en gang drar på flisejakt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s