Takk for en fin dag

svane20april2014_tommetankerDagen i dag var fin. Den var din og den var min. Oppe i nord har de kolonnekjørte veier. Her har vi blikkstille, sol og varmt og greier. Der nord har de regn og snø og det blæs småjævler over skog og fjell. I mens sitter jeg i shortsen på varme svaberg akkurat nå i kveld. Og hytta er sommerklar. Og jeg er klar. Mine venner måkene og svanen Tomine er tilbake. Gudd for en dag. Håper du har hatt det fint.sommerkvelds_svane1_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s