Deilig å være ufortynnet mann

kompressortomm_tommetankerboring_i_fjell_tommetankerVi har et fortrinn vi menn, i forhold til dere, det motsatte kjønn. En evne til bejær og betingelsesløs kjærlighet uten å legge følelser i det. Vi kan oppleve en fantastisk tilfredsstillelse i øyeblikket uten å tenke på det etterpå.   Det er den enkle ufortynnede gleden du kan se i en hvalp som hopper etter en ball. Det er den samme lykkerusen som barnebarna får akkurat når påskeegget oppdages.  Det er evnen til å forsvinne inn i en barnslig glede uten forbehold. Det er evnen til å bli opprømt av en kompressor og en boremaskin. Sitrende spenning med å rigge på plass utstyret. Sitrende spenning like før første hull. Skjærtorsdag boret jeg i fjell. Hviledagen ble ikke holdt hellig, og i tillegg til å sette meg selv i et dårlig lys hos det lokale presteskapet,  slet jeg meg lykkelig i hjel med blytung maskin, tunge bor, hardt fjell og 25 kgs vekt som skulle på og av boremaskinen. Men gudd å gøy. 4 timer uten å tenke. Bare borre. 4 timers mannemann følelse. Gleden av å sette på lufttrykket for så å dundre i vei. Ett hull. To hull. Tre hull. Mange hull. 4 timers tomme tanker uten kontroll over omgivelsene. Det er deilig å være mann. Hva jeg skal med hullene vet jeg ikke, men det er heller ikke viktig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s