Inkluderende sjokolade fra Freia

Freia Hvit Sjokolade Dette er en slik godnyhet. Sjokoladegiganten Freia tar et inkluderende ansvar for en av våre små og ubetydelige minoritetsgrupper. Og det er et riktig valg. For en stor bedrift som Freia, – en samfunnsaktør, må vise veg for andre. De er så store at de må være inkluderende. Ikke bare er det et smart markedsføringsmessig trekk for å utvide sitt nedslagsfelt, og derav inntjeningen sin, men også et riktig morlask valg..  Ved å lansere Hvit Sjokolade har Freia inkludert en av våre minste minoriteter til sin kundegruppe. Nemlig rasistene. Denne lille gruppen som bor så spredt, men roper så høyt av og til. Her får de en sjokolade de kan nyte uten fargenyanser på det ytre. Denne sjokoladen vil ikke fremkalle uønskede assosiasjoner ved inntakning. Mange medlememmer av fremmedfryktgruppene kan puste lettet ut. Endelig kan de planlegge påsketuren på ski.

2 comments

  1. Marte · February 14, 2012

    Men…det står “til baking og desserter”. Ikke til mumsing på tur…

  2. tommeivind · February 14, 2012

    Jepp, – men nevnte minoritetsgruppe leser det som – Til banking og dessertører.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s