Uanstendig forslag til 1498,-

hot_greker_tommetankerhot_grekerStarTour selger drømmer. Store og små. Fjerne og nære. Fristelser som lokker og drar? Drømmer til å ta og føle på. Drømmer til å varme kropp og sjel og sinn. De selger gleden ved å glede seg til gleder som kommer. Om vinteren selger de sommer. På varme dager selger de hete netter i tillegg. Jeg får nyhetsbrev fra StarTour. Jevnlig plinger det inn tilbud som er lokkende. Og jeg pleide å forsvinne inn i disse e-postene en stund. Se ting for meg. Assosiere til strender og bassenger og skoger og fjell. Drikking og dykking og kosing. Helt til i dag. Drømmene ble ikke av den rette sorten i dag. StarTour har begynt å Pimpe. Jeg fikk tilbud om Hotte Grekere til 1498,-. Og så kommer vel turen i tillegg. Denne gang lukket jeg stille e-poste, ristet litt på hodet, og fortsatte arbeidet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s