Singel Malt Whisky.

malt_whiskey_2_tommetankermalt_whiskey_3_tommetankerDet er ikke helt som jeg trodde. Singel Malt Whisky. Eller Whiskey som de “over there” kaller det. Nok en gang ble alle mine illusjoner brutt. En god kamerat og en ny kamerat tok meg med til Malt Whisky Lauget sin tilstelning. Singel Malt Whisky, tapas og visesang. Og jeg som ikke liker vanlig Whisky en gang! Og så innbiller de meg at jeg skal like Malt Whisky. Kanskje ikke så usannsynlig siden jeg er flink til å tegne og liker å male. Vel, vi kom til dekket bord. Flott satt opp med korrekt plasserte kniver og gafler og 5 delikat plasserte Whisky-glass. 5 smaker fra 5 destillerier. Og jepp. 2 timer med fantastisk skotsk visesang og fine historier. Jeg digga det. Fin kveld. Jeg liker nå det meste  med  Malt Whisky, bare jeg ikke trenger å drikke den. malt_wishkey_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s