Brukt ved gis bort.

ved gis bort_tommetankerDet hender jeg klikker innom Finn, avdeling Gis Bort. I går gikk jeg nesten på en smell. Finn, avdeling Gis Bort, er full av gamle møbler og ting, som er overflødige hos eieren. Det gode er at de søker nye eiere til tingene. Gjenbruk er bra. Kona har mange ganger lagt meg ut for opphenting på Finn, avdeling Gis Bort. Men nei. Jeg har ennå til gode å bli henta.

Men altså. I går var det en som ville gi bort ved. Hagekuttet tre skulle gis bort. Wow. Ved trenger en jo alltid. Jeg ringte nesten, men så oppdaget jeg siste linje.

Tilstand: Brukt.brukt ved

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s