Min sommer; Minutt for minutt

 

minuttforminutt_tommetankerEn sommer skal passere, minutt for minutt. Helst i et tempo du selv finner akkurat passe. Et tempo som står i stil med deg og dine. Ingen stoppeklokker eller vekkerklokker. Kun blåklokker. Tiden skal av og til stå stille. Av og til tikke langsomt, og en sjelden gang fly av gårde. Vår opplevelse av tid og hva vi fyller den med er særdeles individuelt. Min tid fyller jeg ikke, den fylles. Av natur og kultur og noen mennesker. Sommeren er over oss. Den er under oss. Den er foran oss og den er bak oss. Men min sommer er akkurat her. Hva som skjer i neste minutt vet jeg ikke. Ta deg god tid til å ikke ha dårlig tid. Det er sommer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s