Dere er gode å ha

Vi dekket bordet med reker, loff og gode venner. Hva skal man si? Jeg har hatt det litt tankefullt den siste tiden. Rett og slett en del å tenke på som kan ha store konsekvenser for fremtiden. Jeg har latt meg bekymre og blitt litt mørk til sinns. Hva er vel da bedre å sitte ved kanten av et bord hvor gode venner omkranser resten. Min kone inviterte til reker og kos på plenen foran hytta. Plen er kanskje å ta godt i om dette humplete stykke land, men det gjorde nytta i går kveld. Stoler og bord og venner satt trygt og godt. Bare det å sitte der i stillhet og lytte til de andre var godt for sjelen. Vi spiste, drakk og lo. Vi smilte, diskuterte og utbragte skåler.

Tidligere på dagen ringte en venn fra over 30 år siden. Han lå i gjestehavna med båten sin. Jeg dro ned og møtte Geirulv. En jeg kjente for lenge siden. Det er rart med noen venner. Det var som i går jeg hadde sett han sist. God kjemi med en gang. Han er bestefar og jeg er bestefar så mye har skjedd siden sist vi pratet. En fin stund.

Så takk mine venner. Geirulv, Ole, Mikyung, Aimar, Marit, Gabriella, Andrew og Maya min kone. Fin kveld. Dere er gode å ha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s