Strippet for komfort. Fyllt med sjarm

kodeknekk_tommetankerherwa_tommetankerI går ble flere koder knekket og kontoen tømt. Dagen, den deiligste til nå. Jeg startet dagen med å kjøpe båt. En båt på min alder. Og akkurat som meg er den en klassiker. Og akkurat som meg er den strippet for komfort og fyllt med . . . . ,- eh vel. Det er i hvertfall en Herwa Speed 15 foter. Med en pasjonert 50 hester Johnson som dyttekraft. Eieren gråt når jeg hentet den. Hans følelser var sterke for båten som hadde fraktet ham trofast rundt siden 60 tallet. Og nå er den min. 20.000,- kroner fattigere og mange kommende turer rikere. Med tante og onkel og kone og barnebarn i båten dro vi til Dvergsøya. Vi bada. Å bada. Lille Lucas på 6 år svømte 3 meter for første gang i forgårs. I går svømte han. En liten pause førte oss inn i skogen hvor jeg fortalte om Vogt og Jebsens villa. Om heksa Maren fra Dvergsøya og om prinsen og prinsessa som bodde her om sommeren. Og vi traff prinsens puddel. “Er det en kongepuddel?” spurte Lucas korrekt nok. Vi bada mer. Og lillesøster på 4 slapp taket i meg ute på dypet og svømte med vesten. Verdens fineste smil lyste mot meg da hun skjønte at hun fløt og at hun svømte. Og bak oss lå Lucas og drev, han som har kunnet svømme i et kvarter. Fanatstisk. Vi hoppa fra brygga og grilla oss pølser. En finfin dag. Takk Maya, Wanida, Gunnar, Isabella og Lucas. Dagene blir neppe bedre. Men vi får se, jeg har sagt det samme mange ganger i sommer.wanida_lucas_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s