A family svømmende affair!

nadja_tommetankerFamilie er jo familie sies det. På godt og vondt. Og det er slik i vår familie også. Men selv om en er i familie så er det ikke alle i familien som later som de er i familie. Og i vår familie, tradisjonen tro, var det et arveoppgjør som splittet en søskenflokk for masse år siden.  Trist men sant. Så de store sommerfamilieselskapene forsvant. Alt forsvant. Kun tilfeldige møter her og der med noen du er i familie med men ikke kjenner. Facebook har strukket ut en liten hånd slik at en kjenner noe slekt litt mer, men ikke helt. Ekstra hyggelig er det da å bli kjent på nytt med familien i ekte 3D. Mange av oss i familien har lyst til å bli kjent med andre i familien. Og ikke langt fra hytta vår bor det tre familier som er i min familie. En veldig vakker dag i sommer med 23 grader i vannet kom de,- svømmende. 2 kusiner kom svømmende på besøk. Å kult er det! Og dagen etter dro vi dit,- svømmende og padlende. Vi blir sakte men sikkert kjent på nytt. Med fettere og kusiner og fetteres barn og barnebarn. Og en kveld når mørket senket seg og krabbene var kokt kom Nadja, min yngste kusine på besøk. Hun har studert animasjon i noen år så vi har mye å prate om. Det var en fin kveld. Ho er et fint menneske og hun er i familie. Denne sommeren har låst opp noen låser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s