Kreativt rop om hjelp

hhhhhelphelp_studderingJeg så ikke den komme. Jeg ble tatt på senga, for ikke å si stranda her. Et rop om hjelp slik vi kjenner det. Bare vridd på bittelite grann. Akkurat nok til at jeg kikker en ekstra gang. Hæ? først. Og så,- He, he. Ropet om hjelp kommer fra noen uselvhøytidelige mennesker som lider. Som trenger hjelp med den plagsomme lidelsen ,- stamming. Det er ingen lett hverdag en har når en stammer mye vil jeg anta. Noen kolleger jeg ikke kjenner har gjort et godt stykke arbeid. Fra sine kontorer i Makedonia har de kreert denne kampanjen med humor og innsikt. Hill, hill til reklamebyrået Idea Plus Communications i Skopje, Makedonia. Der jobber Nino Ilievski som har laget annonsene. Hill, hill. For ikke å si hhhhhill, hhill.

stuttering_ad

http://www.stutteringhelp.org/

http://www.ideaplus.com.mk/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s