Derfor smiler de på IKEA.

smil_tommetanker“Sjekk at smilet er på plass.” En koselig liten detalj fra personalinngangen til IKEA. I en verden hvor menn hater IKEA fordi deres kvinner elsker det er jeg i ferd med å skifte side. Jeg har handlet kjøkken og masse annet på IKEA, og alltid blitt møtt med et smil. Alltid hyggelige mennesker som er der for å hjelpe dusten Tomm og fylle mine tomme tanker og handlevogner. 7 tonn stearinlys og 43 761 servietter er handlet nettopp her.

Og nå var jeg på IKEA i jobbsammenheng. Vi filmet en modell i sengen, i trappen, i gangen og i garasjen. Og siden vi skulle filme før åpningstid kom vi inn personalinngangen. En smilende securitasvakt henviste oss til en smilende avdeligssjef som smilende guidet oss mot varehuset. Og det var like før døren inn til selve butikkområdet at denne vennlige henstillingen i form av tre speil i ulike høyder var plassert. “Sjekk at smilet er på plass!”

Jeg smiler nå på IKEA.

Og denne type speil burde egentlig henge over alt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s