Tips til nybakte bestefedre. The Baby Mop.

babymop_fireboxbettterthanpants_babymopDette er en vinn- vinn situasjon. Du er gammel nok til å vite bedre,- det er ikke han! Enkelte erfaringer gjør jo en bestefar seg. Og enkelte need-to-know tips er det godt å få lov til å videreformidle til bestefedre i liknende livssituasjon. Normalt er det bestemødrene som handler inn spysøte pysjer og sparkebukser til de små kræka. Bestefedrene trår velvillig til side med sin totale og uforbeholdne uvitenhet om hvilken klesstil barnet ønsker seg. Mye dårlig kvalitetstid har dukket opp mens babyklesinnhandling avvikles. Det er kun en type sparkedress en bestefar bør handle inn. Eller to; -det kan trenges et skift. Men det må gjøres alene da det ikke kan forventes en samtykke-erklæring fra hverken foreldre eller bestemor. Benyttelsen av nevnte sprake-/krypedress må og kun iverksettes i de tilfeller du i største fortrolighet er overlatt aleneansvar for barnet. Ha alltid en ordinær lettskifta dress klar dersom et hurtigskift må foretas. Fordelene er mange med slik dress og du får skrytt etter endt barnepass, både for selve barne passingen, men også for at du rakk å tørke støv. Dersom du klarer å trenere babyens evne til å gå oppreist, kan du ha glede av dette produktet i 2 – 3 år.

Kan kjøpes her:

http://www.firebox.com/product/6533/Baby-Mop

http://www.betterthanpants.com/baby-mop.html

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s