VG, Domproster og andre dumme prester raser mot Märtha.

Jeg raser tilbake. For nå har det skjedd i igjen. Märtha fucker det til for kongehuset. Vår regents engasjerte datter har eglet på seg biskoper og kristenfolk over det ganske land. Og det fordi hun har samarbeidet med Lisa Williams. En person som kan kontakte de døde.

“– Kyrkja lærer at døden er eit punktum. Men nokre gjer det til eit levebrød «å samtale med dei på den andre sida» for at folk som har noko uoppgjort skal få rydde opp”, seier  biskop i Bjørgvin, Jan Otto Myrseth til Vårt Land.

Og nå føler jeg meg lurt. I søndagsskolen, skolen og diverse kirkeaktiviteter har jeg lært, og trodd, at det finnes et liv etter døden, på at det finnes en himmel og at døde kan gjenoppstå. At det finnes engler.

Og nå fornekter de samme personene disse fenomenene.

Enten er jeg lurt eller så har jeg ikke fått med meg at de har monopol, enerett, på den typen kontakt.  De forklarer jo hele vår eksistens med troen på det utenomjordiske, på engler og andre mirakler og masse annen trolldom. Og inn kommer så Lisa Williams, som er bedre enn dem, på slik kontakt. Og iikke minst, hun tar inn mer i kollekt enn dem. Ikke rart at yppersteprestene er forbanna.

Et glimrende innlegg også her:

http://www.kjentfolk.no/bloggere/ligg-unna-martha/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s