Kjære Randesund Planteskole. Var nå det nødvendig.

randesund_planteskole_skjerfJeg vil få lov til å begynne med å takke dere. I mine øyne har dere alltid vært det beste stedet å handle busker og planter, plen og frø, jord og potter, hakker og spader. Det river litt i lommeboka , men allikevel, dere er mye bedre enn konkurrentene. Den kunnskapen og servicen vi alltid får på kjøpet er enestående for en som er grønn i toppen og ikke på fingrene. De andre hagesentrene når dere ikke opp til støvelskaftene en gang. Så jeg har alltid vært glad i dere. Gleden sank litt da dere fikk en interiøravdeling for noen år siden. Plutselig kom min kone hjem med et lite sammenleggbart bord til 1000 kr. når hun egentlig bare skulle ha en liten tujabusk og tips til moseminimering i plenen. Dere som har viet livet til biologisk mangfold og roter i jorda skal ikke friste med interiørprodukter. Heldigvis var ikke utvalget så stort så etter hvert kunne min kone gå ned å se på tuja igjen uten å komme hjem med 14 stearinlys. Men nå har det skjedd igjen. Dere lefler med produkter dere ikke forstår rekkevidden av og som ikke hører hjemme hos dere. Jeg heier fortsatt på dere som plantenes mester, og vil nok fortsette med det. Men jeg kommer ikke til å sende min kone ned dit igjen. Ikke før endringer blir gjort. Og jeg har bare ett vilkår. FJERN SKJERFENE. Det er ikke guds vilje at et plantesenter skal selge skjerf. Magiske Kashmir fristelser som ingen kvinne kan gå forbi uten å skjelve i kroppen. Uvitende om disse nye produktene sendte jeg nok en gang min kone ned for å kjøpe en tujabusk. Hun kom hjem uten tuja busk og et skjerf til 500 kr.

Dere kunne sendt ut et nabovarsel.

Jeg jobber nå med rettsvesenet slik at et besøksforbud kan komme på plass.

randesund_planteskoleBortsett fra de helsikes skjerfene er det blitt fantastisk flott etter ombygging og nybygging, så for oss menn er det fint der. Bare ikke begynn å selge driller og vinkelslipere. Da kan  heller ikke jeg gå der.

 

https://www.facebook.com/pages/Randesund-Planteskole/104153416341442?fref=photo

6 comments

 1. Marte · September 21, 2014

  Viljestyrke, Tomm. Det er visstnok det det kalles.

  • tommeivind · September 21, 2014

   Akkurat! det er jo derfor skjerfene blir handlet.

 2. Randesund hagesenter · September 21, 2014

  Kjære Ole Wongraven:-)
  Tusen takk for fine ord og skryt og lystige tone:-)
  Vi lover å ikke begynne med vinkelslipere, driller og verktøy:-)
  Vi lover også å fortsette med vår genuine interesse for faget vårt som vi også mener er med å differensiere oss i markedet.
  Men som en sesongbedrift er det nå for tiden mer viktigere enn noen gang å ha flere ben å stå på. Alle selger jo blomster, til og med texaco og tøyforretninger, bransjeutglidningen er ekstrem desverre. Så vi så oss nøydt til for noen år siden å starte med noe som også skaper interesse utenom sesongen. Vi skulle virkelig ønske vi kunne selge thuja og planter til din frue året gjennom:-)
  Vi lover også å komme med nabovarsel neste gang vi finner på et nytt sprell som kan endre kjøpsmønstre til kundene våre.
  Mvh
  Berdian Kristian Bragdø
  Randesund Hagesenter

  Ps! Mange gode høst tilbud for tiden:-)

  • tommeivind · September 21, 2014

   Takk for klargjøringsmelding. Jeg innser vel nå at jeg må leve med at min kone opprettholder shoppinginteressen også gjennom vinterhalvåret. Det er tross alt bedre at hun handler både thuja og skjerf hos dere enn at Hennes og Maurits begynner å selge thuja.

   • Randesund hagesenter · September 21, 2014

    Hehe. Håper virkelig det:-)
    Ser jo også at vi gjorde en kardinal feil med å adressere feil. Beklager:-)
    Mvh
    Berdian

 3. Magnar-Inge · June 23, 2020

  Kjære deg – vær glad for at din kone fant andre fristelser å komme hjem med en thuja – for etter en stund blir du lei av denne thuja’en og kanskje ville du hatt en hekk, et tre, noen kuler osv osv.

  Etter å ha ryddet opp i thuja manien til tidligere eiere her som bestod av 3 stk 20 – 25 m trær, 3 lange gamle hekker som ikke har vært stelt siden 1800 og den gang samt flere thuja-kuler, delt dette opp så jeg fikk stappet det inn i en stor skap-boggiehenger og kjørt 3 ganger på fyllinga som ligger 1/2 time kjøring unna så skal kona få kjøpe så mange skjerf og annet som hun bare vil – bare jeg slipper mer thuja 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s