For voffende firbente pensjonister

staffordshire retired police dog fundstaffordshire policeFinnes det? Jovisst. det er kontrollert, sjekket, gått etter i sømmene og snust opp. Det finnes et fond som skal hjelpe pensjonerte politihunder. Pengene går høyst sansynlig til et sted i Florida hvor feite schäfere og slappe labradorer med grå stær tusler rundt et basseng med sine softbein og ikledd Tena Bikkje. Men de fortjener det. Etter lange hundeliv i politiets tjeneste må hverdagen og pensjonesttilværelsen bli kjip for disse firbeinte vennene våre. Og om man først skal samle inn penger til en slik stiftelse så må denne annonsen være måten å gjøre det på. He, he og hill, hill til politiet som tar vare på hundene og de som har laget annonsen.

Reklamebyrået  Cogent Elliott med Art Director Simon Fones har gjort jobben.

http://www.cogent.co.uk/

http://www.staffordshire.police.uk/news/news_releases/news_archive/2013/October/131010_21_retired_policedogs_cha/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s