Kroppshårsfjerningsrituale

kneJeg barberer mitt kne, og det føles naturlig. Ikke riktig, men naturlig. Jeg har skult etter ladyshave og slike strips kvinner røsker av legghår med lenge nå. Følelsen av å fjerne kroppshår skal nå bli opplevd av meg. Frem til nå er det jo hodet som har inngått i mitt kroppshårfjerningsrituale. Men  nå er det min tur til å barbere bort hår på beina. Jeg begynner forsiktig for det føles så feil,. – – men allikevel riktig. Barberhøvelen glir lett inn bak knehasene for så å ta en sving over kneskåle. Og så gjør jeg det samme om igjen. Dette holder jeg varmt på med til alt hår er vekk. Fra 10 cm under kneet til 10 cm over kneet. Gudd å lekkert. Jeg ser ut som en katt som kom inn i gressklipperen. Men det føles godt, galt og glatt. Og nå er det neste steg som venter. Ny minisk og korsbånd skal på plass om en time. Håper kirurgen liker kneet mitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s