Fritt sykehusvalg

nippleknee_1_tommetanker

Kneet var skadet. Jeg ble operert på en klinikk hvor de vanligvis flytter på pupper, tar lufta ut av bilringer og fjerner hakeslepp. I dag fjernet jeg bandasjen. . . . .

Jeg havnet altså der jeg også til slutt. I sykehuskø. Med et vondt kne. En lang, lang kø hvor jeg stadig rykket bakover. Men jeg var i rett kø. Den offentlige, den jeg liker. Jeg tror på fellesskapets makt. Jeg tror vi er tjent med offentlige sykehus. Jeg tror på leger som fokuserer på helse mer enn på utseende. Men det var kjedelig i den offentlige køen. Til slutt havnet jeg helt bakerst i køen slik at ingen kunne se at jeg hoppet av. Jeg hoppet over i den private køen. Fritt sykehusvalg. Jeg havnet plutselig først i køen og ble operert på en klinikk hvor de vanligvis forstørrer kvinnebryst, flytter brystvorter, suger fett, og gjør verden vakrere i følge de som går ut døra. Teres Privatklinikk i Sørlandsparken gav meg fantastisk service, deilig narkose og et kne som skal bli bra snart. Og en kirurg som vanligvis forstørrer bryst.

Men bortsett fra en brystvorte på kneet går alt helt topp og Teres Privatklinikk i Sørlandsparken kan anbefales også til alle oss som er pene nok fra før.

 

http://www.teressorlandsparken.no/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s