Vilt-Kamerat i viltkameraet

viltkamera_tommetanker

Jeg hadde så lyst. Jeg hadde så vanvittig lyst til å gi en eller annen jeger en liten presang. Eller presang og presang? Det er kanskje opp til øyet som ser. Og det er jo faktisk mulig at denne jegeren hadde funnet fram skjeia og gravet ut sine egne øyer etter å ha sjekket viltkameraet sitt.

viltkamera_1_tommetankerEt viltkamera, for den uinvidde, er et kamera som henges ut i skogen. Gjerne surret på en trestamme. Kameraet har bevegelses sensor og tar bilde dersom noe beveger seg innenfor en gitt radius. På den måten kan jegeren se om det finnes elg, hjort eller rådyr i området.

Og det var et slikt viltkamera jeg kom over i skogen. Jeg så det før det så meg. Og ideen kom og hånden min fant glidelåsen. Kanskje jeg skulle bli en vilt-kamerat? Nå skal jeg løpe naken forbi dette kameraet, tenkte jeg. Selv om jeg aldri får vite hvem som ser på bildene kan jeg allikevel se det for meg. For innimellom alle hans bilder av elg og rev og rådyr og hjort kommer en mann løpende, – naken.

Langt inni skogen hang dette kameraet og det var ingen som kunne sett meg. Jeg hadde så lyst, og gjorde det nesten. Desverre bare nesten. Jeg ble plutselig litt redd for at jeg hadde blitt kasta ut hjemmenfra  om stuntet var blitt gjennomført. Og så tenkte jeg jo litt på jegeren også som sansynligvis hadde endt opp med selvpåført blindhet og varig svekkede sjelsevner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s