Oslo2022, en heltids tåketalegenerator

tåpenes_sammensvergelse“Nei til OL i Oslo” sier jeg, henvendt til min kone, – “det blir altfor dyrt”. “Pengene vil jo uansett bare gå til noe anna møkk!”, sier min kone, ” så jeg stemmer ja.” Tilliten til våre folkevalgtes beslutningsevne i OL spørsmålet er i ferd med å smelte som snøen vi pisser på”. Alt blir fint og gult før det forsvinner ned i et bunnløst høl. Her i heimen ser vi inn mot tigerstaden med oppgitthet og folder våre hender i bønn. “Hjelp oss Märtha!”. Ikke la deg selv eller englene bli OLs høye beskytter. I tilfelle beskytt dem mot seg selv. I et innlegg i dagens næringsliv beskriver Torgrim Eggen OL-gjengen på en ikke helt objektiv måte, men for oss perifere iaktakere,- treffende. “En heltids tåketalegenerator”. Hovedinntrykket er det samme. Jeg har fortsatt trua på at nei-siden vinner. Det har ikke min frue.

Les innlegget her:

http://www.dn.no/etterBors/2014/09/26/2100/Kommentar/tpenes-sammensvergelse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s