NosePod. Bass i basseluskene

bassinasaHusk å host, det er høst. Hoste-tiden er over oss og rundt oss. Du tror det er yr i lufta, men det stemmer ikke. Det er nys. For det nyses og fnyses som en gammal gråtrasstraktor i armhuler og skjortelommer og ut i lufta. Kleenex går mot nye salgsrekorder og urbane veigrøfter dekoreres med gult og grønt basillinfisert papir. Det er ikke bare Jakten på Kjærligheten og Dorthes innslag om kattepuser som får oss til å snufse uhemmet. I alvoret rundt vår egen forkjølese glemmer vi Ebola for en stund og har nok med våre egne nesebor. Enkelte neserennende tenåringer på bussen stapper øretelefonene inn i nesegangen og setter på Insomnia på full guffe i håp om å lette på trykket. Og av og til hjelper det. Uante mengder med seig kroppsveske forsvinner fra luftesystemet og skaper en ny kanal for musikkens verden. Fantastisk.

Se denne gutten som  frivillig lar seg forevige.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s