Maya reiser til John of God for tredje gang.

virkeligheter_tommetankerI dag reiser hun igjen. Min Maya. Til Abadiana i Brasil. Til healeren John of God. Til han som venner og kjente ikke vet noe om og allikevel uttaler seg om. Lett overbærende og nedsettende sier de at det er ,” Fint for ho”. De håper det hjelper, uten å tro. Og hvis en håper uten å tro, så er det vel ikke et håp. Det er bare ord. Det er verken håp eller tro. Skeptikerne er mange, men blir heldigvis færre. I dag reiser hun sammen med ei vi kjenner fra Tveit. Hun har hatt det ille i mange år. Med lite hjelp fra det som virker, -skolemedisinen. Jeg tror hun vil bli bedre nå. Og Maya vet jeg blir bedre. Selv om skeptikerne sier at dette ikke virker siden hun må dit en tredje gang. Våre virkeligheter er mange, men jeg tror de henger sammen. God tur Maya.

Healeren i Brasil kan ikke hjelpe alle. Men han hjelper mange. Mange tror på han. Samtidig har mange reist ned i skeptikerens navn for å dokumentere hans tullball. Discovery Channel, ABC News, Oprah, Hollandsk TV og Brasiliansk TV. Søk på YouTube og du finner masse film. De finner vel egentlig ut av skeptisisme blir byttet ut med åpenhet.

Det rare med de som er mest kategoriske skeptiske er at de er det uten å vite. Uten å forsøke å vite. Jeg kan godt tvile, og være skeptisk, til saker og ting. Men kategorisk? Til det vet jeg for lite, og er litt for nysgjerrig

Se Discoverys dokumentar og du vet plutselig litt mer.

“I don’t care what it is, if you really feel better with this kind of tragic injury, we need to research that,” he said. “Crawfish regrow their nerves, right? Maybe there are things that we could harvest in our psyche that allows us to do it as well.”

Dr. Mehmet Oz, en høyt respektert kirurg fra USA, svarte dette da ABC News lagde dokumentar om John of God.

Han utelukker ingenting, og mener nysgjerrighet teller.

Det vi vet at virker, er ikke alt som virker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s