Når Maya landa, letta ungen

isabella_maya_tommetankerisabella_maya_2tommetankerMaya kom hjem i går etter sin tredje tur til John of God. Mannen som fikser folk i Brasil. Store og små mirakler og opplevelser venter på å bli fortalt. Men først måttte hun komme. Og minste barnebarn har ventet like mye på “famma” som på hva hun hadde med seg i kofferten. Hun har fortalt alle i barnehagen om at “famma” skal komme hjem . Alle på Rimi vet det, nesten alle på Kiwi, og stort sett alle hun har vært borti i det siste. Og når hun satt i baksetet på vei til Kjevik gikk skravla som en helikoptermotor. Vi ventet på flyet, og vi ventet på famma. Hun trippet mer og mer. Og i det famma landet  letta Isabella. Hun viste sånn glede og godhet at folk rundt oss stoppet og smilte. En gjenforening av ekthet og kjærlighet. Godt å se. Isabella sa ikke så mye i baksett på vei hjem, men hun strålte som en sol. Og inni stua ble kofferten åpnet og der var det  en gave til. Men jeg tror det største var allerede gitt og fått i en mottakshall på en flyplass.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s