Løp for livet!

fire_exit_1_tommetankerLøp for livet, eller løp fra livet? Det er det jeg lurer på nå. Alle steder finnes de. Rømningsveiene. Og viktig er det. Dersom det brenner skal det være lett å finne veien ut. Røyk, brann, vræl og løp. Tiden er dårlig når det brenner, du må fort ut. Og da er det bare å følge skiltingen. Løp for livet. Men så! Men så begynner de tomme tankene å stille spørsmål. Og jeg tenker,- HÆ? På vei vekk fra et brennende inferno og den sikre død fulgte jeg skiltene mot sikkerheten helt til jeg  kom til dette skiltet?” Helvete”, tenkte jeg, “det skiltet gir valgmuligheter”. 1. “Jeg må snu å løpe inn igjen?”. 2. “Aha! jeg m å finne tre til, slik at vi blir fire, for så å løpe feil vei.” 3. “Å ja! Denne døra er satt inn feil vei slik at jeg må gå baklengs ut.” Jeg valgte det siste og reddet livet.exit_fe_tommetanker

Ett annet skilt viste veien jeg skulle løpe sammen med kyrne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s