Kan noen fortelle meg budskapet?

boca_maldita_02_aotwReklame er mitt liv og mitt levnet. Jeg hill, hiller de jeg liker og overser dem som går i den gemene hop. Men av og til kommer jeg til kort. Jeg skjønner det bare ikke. Kan noen hjelpe. Annonsene for et ølmerke er fine foto, men så . . . . . hæ? Assosiasjonsevnene mine jobber og sliter men kommer ingen veil. Hjelp!

De kommer fra reklamebyrået Heads i Brasil.

boca_maldita_01_aotw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s