Selvplaging er nedskrytt!

tomm_trening_tommetankerHva er det jeg holder på med? Selvplaging. Det er på tide med et oppgjør med meg selv. Gå i dybden og skaffe til veie de rette dokumenter og underlag for å kunne effektuere en evigvarende avgjørelse. Her står jeg kl. 7.35 en tirsdagsmorgen. På ett bein oppå en gummidings som innbyr til stupheadinger inn mot et veggspeil. Eventuelt et sidestup mot en ribbevegg som er altfor hard. Ett kne skal fikses, sa fysioterapeutdamen som varsomt kjente på mine muskler og strøk meg på låret. Hm, hørtes fint ut sa jeg, mens hun ennå stirret på mine vakre knær. Men dett var dett. Det var det eneste fine øyeblikket. Etter det har hun dradd meg inn i torturkammeret hvor hun skrur opp motstanden ennå mer. 70 kg, 80 kg, 90 kg. Opp på ferdigsvetta apparater og rullebånd. Under stenger og altså: på ett bein på ei ustabil pute. Sattan! Også meg da, Skogens Tulling. Torturkammeret fylles av likesinnede. Folk som skal fikses. Det verste er at jeg faktisk har godt av det. Selvplagingen funker. Jeg kommer igjen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s