Kjære kvinner. Ikke spør.

byggeplass_stalker_tommetankerDe fleste av oss er kjent med at kvinner og menn er designet forskjellig. Og her må det sies at kvinnene kom heldigst ut. Vi menn er også bortimot perfekte, men dessverre kom vår skaper til å utelate en liten detalj (stor hos noen) ved første versjon. Akkurat litt for sent kom skaperen på at vi skulle ha testikler. For akkurat som en bil trenger forgasser trenger vi baller. Heldigvis for bilen havnet forgasseren trygt, og godt beskyttet, midt i motoren og ikke ute på støytfangeren. Det samme kan ikke sies om plasseringen av menns baller. Men rent bortsett fra utseende er det selvfølgelig også andre forskjeller. Og kjære kvinner. Ikke alt kan forklares. Så ikke spør. Jeg kan ikke forklare hvorfor en mann står og kikker ned i ei byggegrop. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg er misunnelig og kunne gjort det selv. Jeg kan ikke forklare hvorfor jeg går lei av Hjemme hos, og Oppussing på TV. Jeg kan ikke forklare hvorfor det irriterer meg at enkelte damer syntes at Transformers er overdrevet. Jeg kan ikke forklare at jeg synes Marked for Death med Steven Seagal er bedre enn Broene i Madison County. Jeg kan ikke forklare at ei hodelykt betyr mer enn ei veske. Det er mye vi ikke skjønner om hverandre. Men er det ikke også alle disse irriterende ulikhetene vi elsker. Og kjære kvinner. Ikke spør alltid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s