50 shades of Grei.

mr_grei_tommetankerTil alle kvinner der ute. Ikke alle av oss menn er Mr. Grey. Noen av oss er ikke mannemenn eller mannegutter eller guttemenn. Vi er bare menn. Jeg har dessverre ikke lest boken og kommer dessverre ikke til å se filmen, men Mr. Grey er nok allikevel ikke meg. Ganske mange av oss er derimot Mr. Grei. Du kjenner sikkert en Mr. Grei. Kanskje du er gift med en? Han som ikke har pisk i nattbordskuffen og eneste gang håndjerna brukes er når han forulemper offentlige tjenestemenn i en uniform hvor det står politi bak på ryggen. Og jeg tror jeg er en Mr. Grei. Kontoret mitt er ganske så fint og jeg trives her. Sansynligvis er jeg ikke en du ser to ganger på. De som gjør det pleier å se på meg en gang,- for så å ta brillene på å se en gang til. Og så er det over. Men det er fint allikevel. For jeg er en grei kar. De som kjenner meg sier det i alle fall, og jeg synes det selv også. Og vi er flere. Jeg har greie venner. Jeg har greie kolleger. Jeg har det stort sett greit.  Og det er vi som er eksempler til etterfølgelse. Det er helt OK å gi et smil. Gi en klem eller til og med en mannekos. Hjelp en kompis. Kjøp blomster til kona. Reis deg på bussen og skuff innkjørselen til naboen med vond rygg. Og kvinner: Sett pris på Mr. Grei, han er rett og slett grei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s