Det varmer mitt kalde hjerte.

beskytte_synagoge

synagoge

Synagogen i Oslo

Jeg vet at jeg er jeg. Og jeg vet at du er du. Vi er vi. Og de er de. Men sammen er vi oss. De er noen og vi er noen og så finnes det noen andre. Alle disse er vi, og oss. Vi er sammen om denne verdenen vi lever i. Og noen bryr seg. Og viser det. Det som skjedde rundt en synagoge i Oslo i går varmer meg. Og det burde varme deg. For det er slik vi skal leve. Med respekt og ansvar. Jeg skal ta ansvar for meg og du skal ta ansvar for deg. Samtidig skal jeg passe på deg og du skal passe på meg. Sammen er vi oss. Det er det disse ungdommene viser. En gjeng muslimske ungdommer stiller seg i ring rundt synagogen i Oslo. De tar ansvar og passer på sine medmennesker. Selv om de er uenige om mye viser de respekt og ansvar. Det varmer mitt hjerte, og det burde varme ditt. Unge Harjah og vennene hennes er forbilder for oss alle. Der er fortsatt håp for meg, og deg, og vi, og oss.

http://www.dagbladet.no/2015/02/21/nyheter/innenriks/fredens_ring/37845533/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s