Nytt afrodisiak fra havets dyp!

crabnobs_tommetankerI disse “50 shades of Grey” tider blir noen å en hver litt for virile og vil kaste seg på den sensuelle reklamebølgen. Varer og tjenester som ellers var i det skjulte spretter våryrt frem i hyllene. Markedskreftene spenner selene, drar i glidelåsen og svinger pisken. Selv ramsalte Fiskemannen slenger seg på og tilbyr mystikk og afrodisiak fra havets dyp. Og selv om jeg er en wannebevaskekte sørlending med tean i tanga og ved dett og hint om krabbår å slikt så ble jeg mildt sagt forbauset. Fiskemannen har et frekt lite produkt i sine hyller. CRABNOBS! Jeg slutter å skrive her tror jeg, selv om tankene fortsetter.  Lurer forresten på om Fiskemannen har filial i Danmark og tilbyr det samme? Kanskje i England?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s