Den lille forskjellen

drape

Det er fint å være meg. En dråpe. En dråpe i et stort hav. Et lite menneske i en stor verden. Av og til alt for stor. Så stor at jeg tror jeg nesten ikke finnes. Men jeg vet allikevel at jeg finnes. Jeg er jo her. Jeg har et stille liv i en by i et lite land. Det jeg skriver og sier er viktig for meg. Det er ikke sikkert det er viktig for deg, men jeg sier det allikevel. Jeg deler dette med de jeg kjenner,- og noen til. Jeg bor langt vekk fra der det skjer, og de som får det til å skje. Allikevel kan min lille stemme bli hørt. Av noen som lytter. Av og til. Det viktige er å vite at jeg har en stemme. Og selv om den er liten i et lite land langt mot nord så kan den bli hørt. Av andre. Også de jeg ikke kjenner. Alt for mange tror ikke at en dråpe i havet nytter. Men en dråpe i havet er en dråpe mer enn før. Det er noe.

Man skal aldri undervurdere den lille dråpen. Din lille forskjell kan også være andres lille forskjell. Har du en liten dråpe, så gi den til havet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s