Ondskapens kammer!

fysikalske_tommetankerBussen kommer på tiden og den stopper ikke ved skolen. Det er et tydelig tegn på vinterferie. Ferie? Mitt skrale jordiske skall av en kropp har fått et oppdrag, og dessverre,- det faller ikke inn under offentlige ferie og fritidsordninger. Ergo ingen ferie. Jeg fortsetter mitt nedslående treningsopplegg. Og det verste ved hele treningen er nå den snikende innrømmelsen, som helt utav ingenting melder sin ankomst. Etter nå 2 måneders pliktoppfyllende fremmøter og gjennomførelser av torturlignende øvelser begynner en mental endring i mitt tomme hode. På besøkskortet mitt blir det fler og fler kryss. Og det er tungt å tilstå det, men jeg føler det er på tide å komme ut av skapet. Vel, – jeg begynner å like Sørlandets Fysikalske Institutt. Der. Der var det ute. Jeg begynner å se resultater, og jeg er over nikkefasen med mine skjebnevenner. Forsiktige konversasjoner startes med de som av en eller annen grunn har havnet akkurat her. Og fysioterapeutene som passer på oss viser seg å ikke være onde. De som jeg mistenkte for å like å påføre meg smerte har, – viser det seg, en misjon om å gjøre akkurat mitt kne bedre. Det er rett og slett litt flott å komme dit om morgenen. Gjøre sine smertefulle øvelser og fortsette dagen. Og sadistene som jobber der er ikke sadister, de er hyggelige og ønsker meg en god dag videre. Og nå har jeg faktisk også et ønske om at de skal ha en god dag videre. Takk til Sørlandets Fysikalske. Mitt skrale skall er i ferd med å bli bedre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s