“Når skylappene er sveiset sammen over neseryggen mister man gangsynet”

trangsynt_Når man er trangsynt på fjernsynet og utsynet mangler innsyn er det rett og slett bare synd. Mulla Krekar er en forvirret mann og ble intervjuet på Dagsrevyen. En skjeggete mann med villedende meninger. En mann som i rammen av våre trygge omgivelser ønsker å forandre dem til utrygge. Det er vår oppgave å se på alle våre medmennesker som enkeltmennesker.  Og heldigvis er han også et enkeltmenneske. Han er et sjeldent og lite ettertraktet eksemplar. Og heldigvis er han ikke representativ for dem han selv tror han representerer. Det fine med denne mannen er at han er synlig. Hans trosfeller hører han og ser han og kan ta til motmæle. En annen muslim er Akhtar Chaudhry. Akhtar Chaudhry er en samfunnsengasjert mann. Han er også muslim. Han er også nordmann. Og han har noe å si til mr. Krekar.

Les denne: http://akhtarchaudhry.blogg.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s