Pappa stoppa i går

pappa_tommetankerMin far har gått og gått. Helt siden 1928 har han gått. Han har gått i Valsviga.  Han har gått til Korsvik. Han har gått på skole. Han har gått i militæret. Han har gått i lære. Han har gått til sjøs. Han har gått til Bergen . Han har gått til alters. Han har gått til fødestuen. Og han har gått i Nepal. Han har gått på jobb.  Han har gått på ski. Han har gått i fjellet. Han har gått til byen. Han har gått til postkassen. Han har gått til Lund.  Han har gått etter blåbær og han har krøpet etter tyttebær. Og når han ikke har gått har han løpt, eller sykla, eller rodd, eller tatt bussen.  Og når han en gang underlig nok stod stille stod han ikke stille. Da lagde han noe. Hva det var visste han ikke helt selv alltid. Noen gang var det veldig fint, andre ganger var det bare veldig. Han stod sjelden fast selv om han var en sta mann som stod fast på sitt. Han var gavmild ut over det vanlige. Han gav bort mye, bare ikke så ofte av seg selv. Han var min pappa og gift med min mamma og uten de to hadde ikke du sittet å lest dette for jeg hadde ikke skrevet det. Og i går gikk pappa ut på sin siste tur. Da gikk han bort.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s