Simons himmelske kaffe

coffee_in_space_tommetanker Warum nicht? Tenkte min uatletiske verrükte engelske venn. “Det er 10 år siden jeg ble deportert fra Kristiansand og Norway, og 10 år siden jeg solgte min første coffee cup from Little Italy Coffee Wagon.” ” I have to feire dette!” Og som tenkt så gjort. Simon er meget sannsynlig den første som av fri vilje og uten synlige mentale feil velger å sende en kaffekopp ut i verdensrommet. Det er jo ofte ikke det første man tenker på nå når man brygger seg en god kopp kaffe. Men Simon er ikke helt som andre. Fra sin første solgte kaffekopp i 2005 har han nå klart å lage 4 espresso barer i London. Hyggelige stopp hvor humor, service, kos og kaffe hører hjemme. Og denne barristaen har altså nå sendt en kopp kaffe oppover til himmels. Hill, hill. Fantastisk ide og fantastisk film. Og er du i London, finn en Little Italy Espresso Bar. Rett og slett himmelsk kaffe.

https://vimeo.com/122427131 http://www.littleitalyespressobar.com/index.html

One comment

  1. Jarle · April 2, 2015

    Alle espressobarene er utenfor London!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s