Når pakningen lyver

womans_worth_1 Vi er så flinke vi homo sapiens, vi mennesker. Du og meg. De og oss. Vi er flinke til mye. Vi er flinke til å drømme og vi er flinke til å rømme. Og vi er så flinke til å dømme. Vi velger hva vi vil se og hvordan vi vil forholde oss til det. Vi tror på VG og vi tror på Se& Hør. Sannhetenes dybde er altfor ofte altfor grunn. Hvem vi ser er ikke alltid den vi ser. Det hører vel til sjeldenhetene at vi treffer med våre hurtiganalyser av medmennesker. Vår inngrodde usikkerhet gjør oss like overfladiske som en kork på vannet. Evnen og viljen til å se under overflaten forsvinner i ønske om egen oppdrift. På en skole i Hamburg har noen elever laget en annonseserie for en organisasjon som fremmer kvinners rettigheter. Annonsens budskap går rett inn i vår persepsjon av medmennesker. Hvordan vi dømmer etter utseende. Det er jo heller ikke alltid feil. Ofte velger vi selv et utseende vi ønsker å bli dømt etter, men allikevel .  . . . Det er viktig å se forbi det ytre, for det finnes alltid et indre. womans_worth_2 womans_worth_3 Hill, hill til Therese Wlokka og Frida Regeheim som har laget annonsene. http://www.frauenrechte.de/online/index.php

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s