Gratulerer med dagen Maya

happy_eclipse_tommetanker

Det er Maya sin dag i dag. Min kone sin dag. Hun har bursdag og hilsnene hagler inn på facebook. Fra folk som hun kjenner og folk som er venner og folk som vi ikke vet hvem er. Hyggelig er det i alle fall at så mange er glad i henne. Jeg er også glad i henne. Men akkurat som solen i dag blir formørket så skjer det ting i livet som også formørker det.  Men akkurat som solen, vil også livet se lysere ut etter hvert. Skyggene går forbi. Kanskje ikke så fort som for solen, men de går forbi. Så gratulerer Maya, med dagen. Takk for at du går ved min side, og takk for at vi deler våre liv. Vi har det av og til vondt, og av og til godt, men vi er aldri alene. Gratulerer. Og les gratulasjonene en gang til. Du lyser opp flere liv enn mitt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s