Nabo audition! Enebolig på Strømme kommer snart for Salg!

hus atriet3hus front

FORVARSEL: Et uvanlig fint hus kommer snart for salg! Det kommer til en megler nær deg! Vi selger halve huset vårt. hus atriet2Et sjeldent fint hus søker nye eiere. Og vi søker nye naboer. Det er bygd stein på stein av en murer med sans for detaljer og kvalitet. Huset har en uvanlig fin beliggende med en perle av et atrie på baksiden. Hevet over resten av nabolaget gir tomten en deilig privat følelse. hus front3Veldig sentralt, allikevel en god landlig følelse. 150 m2 mursteinshuskos på ett plan i et vakkert nabolag. Ingen trafikk, kort vei til skole og barnehage. Enda kortere til butikk, apotek, frisør og spring treningssenter. M buss-stopp 200 meter unna. Tomten er romslig,ca 1100 m2. Ønsker du å bli vår nærmeste nabo? hus sideEller kjenner du noen? Privatmegleren skal hjelpe oss med det praktiske. Til da kan du sende ei melding til meg om du er intressert.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s