Det var sånn bråket starta.

par_i_seng_TV

En venn av meg ser på TV av og til. Det hender at han gjør det etter at dagens plikter er utført. Slappe av og se et favorittprogram. Et av programmene både han og kona liker er; Vil du bli millionær. Og en dag de begge ligger i senga og ser på dette programmet våkner våryrheten i kroppen hans. Det kribler rett og slett. Han snur seg mot kona og stryker henne over hennes nakne skulder. “Du”, sier han silkemykt, “vil du ha sex?” . . . . “Nei”, svarer hun stødig og sikkert. “Hmmm, er det ditt endelige svar?” spør han. Og hun svarte uten en gang og se på han, “JA, det er mitt endelige svar.” “OK” sa han. “Da vil jeg ringe en venn.”

Og det var sånn bråket starta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s