Jeg forsøker å tenke tankene.

mr_wind_tommetanker

En reklamefilm som satt meg i undring fra første stund. Her er det noen som har tenkt lange tanker. Filmen er hele 8 år gammel, men for meg er den ny. Og det er en god film. En ting er å få en god ide som utgangspunkt. Men det å kle det inn på denne måten er for meg litt magisk. Dessverre tror jeg ideen går mange hus forbi over bekken etter høystakken. Den er så godt fortalt at den ikke helt kler et reklamefilmformat. Jeg jobber som såkalt kreativ og tankene mine assosierer muligens mer enn mange. I min bransje skal vi liksom leve av kreativitet og nyskaping. Dessverre leverer vi for det meste opplagtheter og samlebåndstoff. Derfor er det gøy å se denne filmen. Stoppe og forsøke å tenke tankene til de som har laget det. Fra første ide til endelig film. Og filmen budskap kan lett overføres til nesten alt. Uansett hvor irriterende noe er , så er det sannsynlig godt for noe. Du må bare se etter de positive egenskapene. Hill, hill til  kreatørene. Og ikke minst,  – hill hill til kunden som turte å bli med på dette. Og hill, hill til grønn kraft. Og hill hilll til Ole som tipset meg om denne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s