Silkefine silkestjerter på Strai

silke_fra_strai_tommetanker

silke_fra_strai_2_tommetankerSilkeføre. Silkemykt. Silkeskjerf. Silkestjerter. Silkefin. Silkebekk Gård. De er lette å finne. Langs veien på Strai. Og de fortjener å bli funnet. For de er et funn. Og når nå Maya drar til hovedstaden i noen dager så tar hun med seg noen gaver til sitt Oslo-vertskap. Gaver kjøpt på Le Petit Country Shop på Silkebekk. Og hvilke gaver. Silkebekk Gård lever opp til navnet sitt. Ingrid og Sven Erik er nybakte bønder med en varme og utstråling som bare silke kan fremme. På gården som ligger på Strai, ved gartneriet, er nå et fantastisk sted i ferd med å bli skapt. Der er allerede en liten butikk hvor kreative og eksklusive gaver kan handles. Vakre silke-skjerf og myke silkeputer. Og himmelske oljer. Og mye mer. Og nå skal litt silke fra Strai glede nye folk i Oslo. Lekkert for de fleste. Og gjestfriheten på Silkebekk tok oss med på en tur til silkehønsene og til bekken og til sauene. Vi hører om hvordan det skal bli, og vi gleder oss sammen med dem. Gode planer og store planer. Og trenger du noe fint og eksklusivt til deg selv eller som gave, så ta turen. Sjekk åpningstidene på:

https://www.facebook.com/pages/Le-Petit-Country-Shop/331926550280630?pnref=story

http://www.schimjolie.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s