Tomm, Herwa, Trinny & Susanna

trinny_susannah_herwa_tommetanker

Hun er bare 15, gamle frk. Herwa. Og med Mr. Johnson på 50 som dytter henne opp  i hekken var hun en kjapp liten frøken.  Men dessverre preget av hardkjør de siste åra. Pumpa går ikke som den skal og lekkasjen kan ikke lenger stoppes med Tena lady. Hun kom til meg for et år siden. For å lade batteriene og finne nytt vann under kjølen. Da var hun lei sine tidligere samboere. Hun hadde tilbragt litt for mange somre på Hamresanden, og syntes at forandringens fryd var på tide. Hun kom til meg noget skamfert. Med riper i lakken og preget av et hardt liv. Hun er vant til at livet hennes går i bølgedaler, men ønsker allikevel forandring. Og nå er “Bli NY med Tomm” i gang. I skikkelig Trinny & Susanna stil forsøker jeg å fremheve hennes beste egenskaper slik at Mr. Johnson skal bli fornøyd. Og at jeg skal bli fornøyd. At jeg skal kunne kose meg med henne i mange år. Om kona vil da? Hun skal bli et familiemedlem. Hun er 67 modell, jeg er 63 modell så aldersforskjellen er ikke så stor. Vi skal nok finne tonen. Det skal bli gøy når sommeren kommer og familien få se forvandlingen.

mrJohnson_og_frkHerwa_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s