Gode venner. Ville men snille.

gode_venners_lag_tommetanker

I går levde jeg virkelig i nuet, – i fortiden akkurat der og da. En venn ringte i forgårs og spurte om jeg var ledig i morgen, som var i går. Kort varsel men dog,- Han hadde sendt masse meldinger til meg tidligere om en sammenkomst, men han hadde ikke fått svar. Og jeg hadde ikke svart fordi han hadde feil nummer og derfor gjentatte ganger invitert en fremmed som aldri kom. Men han rakk meg, og jeg sa ja. En sjelden gang møtes vi, vi som en sjelden gang var fra hverandre for lenge siden. Jeg var om mulig den første som falt ut av gjengen. En gang på midten av 80 tallet da jeg foretrakk Maya framfor dem. Vi var en fin gjeng. Mye volleyball, mye båt, mye seiling, masse hytter, mye fest, mye gøy. Aldri noe galt. Ville men snille. Vi møttes i går, hos han som en gang var en kokk som beviste at han har det ennå. Gudd å godt. De utsøkte smakene sitter ennå fast i ganene,- et døgn etter. Vi gjenopplevde turneringer og oppturer og nedturer og kjærester og venner og kamper og fester. Det er lenge siden jeg har ledd så godt av meg selv og av de andre og med de andre. Noen venner sitter bare fast. Vi møtes sjelden, men hver gang virker det som vi er omgangsvenner. Kult. Ett eller annet i kjemien mellom oss utfyller hverandre. Hver gang vi møtes . . . .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s