Nesten et lagbilde

kfum_oldies_tommetanker

Muligens litt for seint, men folkens; Instagram, snapchat, twitter, pinterest  og facebook var i vår tid byttet ut med sosiale sammenkomster. Vi hadde ikke sosiale medier da. Vi var skremmende nok tvunget til selv å være sosiale. Når vi den gang for mer enn et kvarter siden spilte volleyball sammen fant vi glede i hverandre på en litt mer direkte måte. Vi trente, snakka, og lo,- sammen. Face to face, uten noen book i mellom. Hadde vi kamera, var vi var nødt til å ta et foto, fremkalle det, kopiere det, for så å ta bussen eller sykkelen  i hytt og pine for å dele det med andre. Men dette bildet er dessverre ikke komplett . Denne gangen mangla vi Audun og Geirulv. Han ene bor i øst, han andre i vest. De var savnet, – litt. Heldigvis fikk vi denne gangen med en bonusbergenser i bildet. Det får holde. Gamle gutter er fortsatt gamle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s