Trekkspill og andre belgfrukter.

trekkspill_tommetanker

Sorry Lindesnes trekkspillklubb og andre belgfrukter. Jeg er ikke flink med tamburin og triangel. Heller ikke på avstand. Og ikke i det hele tatt på lang, lang avstand. Selv ikke i sterk motvind. Riktignok har jeg whiplash etter lytting på Slade, Sweet, Sparks, Queen og andre musikalske sammenstimlinger. Men. Ingen skal påstå at jeg kan hoppe i takt. Selv under innflydelse av sentralstimulerende midler under diverse QuartFestivaler skjønte jeg ikke sammenhengen mellom kroppsbevegelser og lyd. Jeg hadde ikke den takt og tone som var nødvendig. Derfor gliste jeg rått og lenge da en god venn sendte meg denne. Direkte og ærlig erkjennelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s