Enkelt, logisk og selvforklarende uforståelig.

if_you_hit_this_sign

Enkelte tenåringer er som kjent for de som ikke er tenåringer verdens smarteste. Noen av dem vil endog påstå at ungdom i alderen 13 – 15 år burde overtatt foreldreretten over dem selv. Overmenneskelige evner og særdeles høy selvsikkerhet mot nære relasjoner preger enkeltes hverdag. I en kropp full av interne konflikter søker de unge etter nye kunnskaper og nye erfaringer på tvers av eventuelle foreldres kunnskaper og erfaringer. En bekymret foresatt kan si: “ikke hopp, ikke hopp, ikke hopp” ganske mange ganger før ens unge håpefulle allikevel hopper. En erfaren fars erfaringer er uvensentlig for et ungt hode. Enkel logikk fra en pappa eller mamma skal i alle fall ikke etterkommes. Så det beste vi ofte kan gjøre er bare å si i fra. For så å håpe på det beste. Akkurat som veiskiltet her. Enkel logikk, men jeg er sikker på at mange kjører i brua allikevel. En tenårings førstevalg til arkitekturstudien vil muligens være Ball State College of Architecture and Planning.

college_of_architecture_and_planning_ball_state_

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s